Fotoalbum

75,00

Wissen

Lasertekst (+20,00)

Geen lasertekst? Dan hoeft u hier niks in te vullen.
*Let op: Als er geen tekst in het materiaal staat, is dit niet mogelijk om te laten laseren. Embossing is dan wel mogelijk.

Embossing (+20,00)

Geen embossing? Dan hoeft u hier niks in te vullen

Artikelnummer: ERFF-ALB Categorie: Tag:

Foto's blijven vaak alleen op de computer staan. Zonde! Hoe leuk is het om lekker door een album te kunnen bladeren, waar de foto's pas eฬcht tot hun recht komen.
Wanneer je een fotoalbum laat maken wordt het werk je uit handen genomen, wordt jouw album met aandacht samengesteld en weet je zeker dat het album van hoge kwaliteit is!

Na een fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto's die terug in het album komen. Uiteraard mag je zelf ook aangeven welke foto's je graag terug zou willen zien.
Vervolgens ontwerp ik het album naar mijn inzicht in passende stijl en stuur ik een digitaal voorbeeld. Deze kan je verwachten binnen 10 werkdagen na het aangeven van jouw voorkeuren. Vermeld hierbij jouw bestelnummer. Zodra het digitale voorbeeld akkoord is
wordt het album besteld.

Vragen, opmerkingen of je wensen doorgeven? Stuur gerust een berichtje!
*Let op: Als er geen tekst in het materiaal staat, is dit niet mogelijk om te laten laseren. Embossing is dan wel mogelijk.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ยฉ