1-OP-1 MENTORSESSIE

Ontdek, leer, creëer:
jouw fotografie avontuur begint hier!

Ben je klaar om je fotografie skills naar een hoger niveau te tillen? Verspil geen kostbare tijd aan het doorzoeken van onduidelijke informatie van verschillende bronnen. Stel al je fotografie gerelateerde vragen aan mij tijdens een 1 op 1 sessie.  Laten we samen werken aan jouw groei als fotograaf.

Gepersonaliseerd leren

Geen kant-en-klare cursus, maar afgestemde begeleiding die aansluit bij jouw specifieke wensen en vragen.

Bespaar tijd

Voorkom uren van frustratie door informatie te verzamelen
maar nog steeds geen stap verder te zijn.
Krijg direct antwoord op je vragen en krijg nieuwe inzichten over jouw werk(wijze)!

Leer van iemand met ervaring

Leer van mij als ervaren fotograaf met al meer dan 12 jaar ervaring, waarvan 8 jaar als ondernemer.

Een zetje in de goede richting

Ga naar huis met antwoord op jouw vragen en een nieuwe bak motivatie om aan de slag te gaan! 

hoe werkt het?

Na het boeken van de 1-op-1 mentor sessie, spreken we samen een datum af.
Ik stuur jou dan een online vragenlijst. Wanneer je deze ingevuld hebt, weet ik precies waar ik jou mee mag helpen en kunnen we resultaatgericht aan de slag!

Waar kan je mij mee helpen?

Inmiddels fotografeer ik al meer dan 12 jaar, waarvan ruim 8 jaar met een succesvolle onderneming. Ik beschik over ruime kennis van fotograferen, filmen, bewerken, maar ook het runnen van een bedrijf, zichtbaarheid, social media. Oftewel: het hele pakket. Hierdoor weet ik zeker dat ik jou verder kan helpen!

waar vindt het plaats?

De 1-op-1 sessies vinden plaats in mijn daglichtstudio in Slochteren (vanaf maart 2024). Hier gaan we samen aan de slag, onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Als het jou beter uitkomt, mag het ook via een videocall!

Wat heb ik nodig?

Heb jij fotografie/camera gerelateerde vragen of kies jij voor een sessie mét shoot? Neem dan je camera mee en toebehoren mee (volle accu, sd-kaart etc.)
Voor alle andere vragen betreft software, klanten, bewerking en meer, is het handig om je laptop mee te nemen!

Wat is de investering?

De investering voor de 1-op-1 mentorsessie is slechts €275 excl. BTW voor 2 uren.
In deze tijd mag je mij onbeperkt vragen stellen, kijk ik met je mee en geef ik je tips waar je mee vooruit kan. Een investering die je er zó weer uit hebt wanneer je aan de slag gaat met shooten! Voor ieder extra uur wordt er €99 excl. BTW in rekening gebracht. Good to know: de BTW kan je weer terugvragen bij de belastingdienst 🙂

een sessie + fotoshoot

Wil jij direct aan de slag met de informatie? Kies dan voor een sessie mét fotoshoot, waarbij ik je ook begeleid. Geef aan bij wat voor shoot je graag mee zou willen lopen. Wel zouden de gefotografeerde(n) het natuurlijk leuk vinden om jouw werk ook te ontvangen. De investering voor een mentorsessie van 2 uur + shoot incl. begeleiding (ook 2 uur), dus 4 uren in totaal bedraagt €495,- excl. BTW. Beide opties zijn uiteraard incl. koffie/thee 🙂

 

1-OP-1 SESSIE

Ben jij klaar om te investeren in jezelf en jouw passie voor fotografie?

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©