SHOOT BOEKEN

Kies voor jouw gewenste shoot en plan zelf een plekje in de online agenda. In de bevestiging ontvang je een locatie overzicht.

SHOOTING TIME

Tijd voor de shoot! We spreken af op de geplande dag en locatie en gaan de mooiste beelden maken.

FAVORIETEN

Na de shoot maak ik een selectie van alle geslaagde foto’s. Hier kan jij via een online galerij jouw eigen favorieten kiezen door op hartjes te klikken.

OPLEVEREN

Jouw favoriete foto’s worden nauwkeurig bewerkt en ontvang je zo snel mogelijk in je digitale postvakje! Je krijgt de foto’s in hoge resolutie.

SHOOT BOEKEN

Kies voor jouw gewenste shoot en plan zelf een plekje in de online agenda. In de bevestiging ontvang je een locatie overzicht.

SHOOTING TIME

Tijd voor de shoot! We spreken af op de geplande dag en locatie en gaan de mooiste beelden maken.

FAVORIETEN

Na de shoot maak ik een selectie van alle geslaagde foto’s. Hier kan jij via een online galerij jouw eigen favorieten kiezen door op hartjes te klikken.

OPLEVEREN

Jouw favoriete foto's worden nauwkeurig bewerkt en ontvang je zo snel mogelijk in je digitale postvakje! Je krijgt de foto's in hoge resolutie.

Fotoshoots

PORTRET, COUPLE, GEZIN, ZWANGERSCHAP, NEWBORN

Een investering in jezelf of de mensen die je liefhebt!
Kies een pakket op de booking & shop pagina en plan jouw eigen plekje in de online agenda. Je ontvangt een bevestiging en een overzichtelijke brochure. Hier in staan (kleding)tips, informatie en andere handige weetjes, zodat jij je goed kan voorbereiden op de fotosessie.
Heb jij een eigen suggestie voor een locatie, of wil je de shoot graag bij jou thuis doen?
Geen probleem! Dit kan je als kort berichtje toevoegen bij de boeking.

INBEGREPEN BIJ DE SHOOT

Fotobewerking

De foto’s worden met veel aandacht bewerkt in mijn stijl, zoals je kan zien in mijn portfolio. 
Ook zal ik bij de favorieten nauwkeurig iedere foto bij langs gaan en eventuele storende elementen verwijderen.

Reiskosten

Voor de shoots wordt een reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer gevraagd.
Deze mag voldaan worden na de shoot.

Jouw favoriete foto's

Je ontvangt een linkje naar een online galerij (met wachtwoord). Hier kan je heel gemakkelijk jouw eigen favoriete foto’s kiezen door op een hartje te klikken. As simple as that! Ik zie automatisch welke foto’s jouw favoriet zijn en zal deze foto’s, inclusief nauwkeurige bewerking, jouw kant op sturen via WeTransfer.

Hoge resolutie bestanden zonder logo

Je ontvangt de foto’s digitaal in hoge resolutie. Ook kan je er voor kiezen om door mij een album te laten maken.

Films

LIFESTYLE STORIES & LOVESTORIES:
BRUILOFT, COUPLE, GEZIN, ZWANGERSCHAP, NEWBORN

Jullie meest bijzondere momenten, vastgelegd op bewegend beeld. Houd je verhaal in leven door een cinematische short movie. De datum voor de lifestyle stories wordt niet geboekt via de online agenda, maar spreken we telefonisch of via de mail met elkaar af. Na het filmen zal ik de mooiste beelden selecteren en editen tot aan een onvergetelijke video waar je voor altijd met veel plezier op kan terugkijken!

INBEGREPEN BIJ DE FILM

Editing

Nauwkeurige videobewerking in de afgesproken stijl.

Color Correction/Grading

Net als bij foto’s, worden bij video’s ook o.a. de kleuren bewerkt, zodat de beelden extra tot hun recht komen en een passend geheel vormen.

Reiskosten

Voor de shoots wordt een reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer gevraagd.
Deze mag voldaan worden na de shoot.

Copyright free muziek

1 Rechtenvrije audio (muziek) track is inbegrepen.

Reportages

BRUILOFTEN, PROMOTIES, VERJAARDAGEN

Een fotoreportage is groter dan een shoot. Dit is een (deel van) een belangrijke dag die jij graag vastgelegd wil hebben.  Voor bruiloften heb ik verschillende pakketten. Deze vind je op mijn pagina “Trouwen”
Voor alle reportages is het natuurlijk belangrijk dat ik nog beschikbaar ben. Neem dus gerust contact op.

INBEGREPEN BIJ DE REPORTAGE

Fotobewerking

De foto’s worden met veel aandacht bewerkt in mijn stijl, zoals je kan zien in mijn portfolio. 

Reiskosten

Voor de reportages wordt een reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer gevraagd. Bij het grootste trouwpakket is 100k m inbegrepen.

Preview

Binnen 48 uur ontvang je een preview met een aantal highlights van jouw reportage. Zo heb je alvast een beeld van hoe het er uit komt te zien en kan je alvast nagenieten van deze bijzondere dag.

Album

Naast de digitale bestanden ontvang je ook een album met de highlights van jouw reportage. Bij de bruiloften zijn dit verschillende formaten bij verschillende pakketten, maar upgraden is natuurlijk mogelijk!

DE ANTWOORDEN OP

Veelgestelde Vragen

Hoe ontvang ik de foto's?

Na de fotoshoot maak ik een online galerij met de mooiste foto’s van de shoot. Hier kies je jouw eigen favorieten door op een hartje te klikken. Jouw favoriete foto’s ontvang je inclusief fotobewerking via WeTransfer (in hoge resolutie)

Wat als onze datum niet in de online agenda staat?

Door jouw shoot via de online agenda te boeken, ben jij verzekerd van een plekje!
Mocht je nou een datum (of tijdstip) hebben die niet in de online agenda staat. Stuur dan gerust even een berichtje, dan kijk ik even naar de mogelijkheden.

Welk tijdstip kunnen we het beste afspreken?

In de online agenda heb ik een aantal tijdstippen staan, waar we altijd iéts van kunnen afwijken. Wel heb ik bewust alleen plekken in de ochtend of in de avond (gouden uurtje). Dit omdat de zon overdag erg fel kan zijn en zorgt voor lelijke harde schaduwen, knijpende ogen en felle hooglichten. Voor het mooiste resultaat spreken we dus af op een moment wanneer het licht zo zacht mogelijk is. (dit geldt voor buiten shoots) voor shoots aan huis maakt het niet uit, zolang het buiten nog maar niet donker is!

Heb je kledingtips voor de fotoshoot?

Bij mijn warme fotografie stijl komen bepaalde kleuren het beste tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan aardetinten, warme kleuren of rustige natuurlijkte tinten. Bijpassend, maar juist niet allemaal hetzelfde zorgt voor een mooi totaalplaatje! Zwierende jurken, rokken, mooie kimono’s of als het kouder is mooie gebreide truien doen het altijd goed! Voor mannen/jongens kan je denken aan een kaki kleurige broek met een mooie coltrui of effen shirt. Wat ik afraad zijn kledingstukken die te strak zitten, kleding met grote opvallende logo’s of figuren, en felle kleuren omdat dit erg afleid op de foto’s.

Wat als het regent op de afgesproken dag?

De dagen voór de shoot houd ik het weerbericht goed in de gaten. Mocht de weersverwachting heel erg tegen vallen (regen/storm/etc.) dan neem ik contact op. Samen kijken we dan naar een andere datum op korte termijn, wanneer het weer er beter uit ziet. Zo lang het droog blijft en niet te donker buiten, kan de shoot gewoon door gaan!

 

Ik ben bang dat mijn kind niet meewerkt.

I got you! Na jaren lang ervaring met fotograferen van kinderen weet ik bijna zeker dat dit helemaal goed moet komen. Spelenderwijs maken we de mooiste foto’s. Vraag je kind dus vooral niet om naar “de fotograaf” te kijken, maar laat ze lekker hun ding doen. Een tip is om de kinderen niet te veel inspanning en prikkels te laten ervaren voor de shoot, maar hun energie zo veel mogelijk voor de fotoshoot bewaren.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©