FOTOSHOOTS | FILMS | REPORTAGES

Werkwijze

SHOOT BOEKEN

Kies voor jouw gewenste shoot en plan zelf een plekje in de online agenda. In de bevestiging ontvang je een locatie overzicht.

SHOOTING TIME

Tijd voor de shoot! We spreken af op de geplande dag en locatie en gaan de mooiste beelden maken.

FAVORIETEN

Na de shoot maak ik een selectie van alle geslaagde foto’s. Hier kan jij via een online galerij jouw eigen favorieten kiezen door op hartjes te klikken.

OPLEVEREN

Jouw favoriete foto’s worden nauwkeurig bewerkt en ontvang je zo snel mogelijk in je digitale postvakje! Je krijgt de foto’s in hoge resolutie.

Fotoshoots

PORTRET, COUPLE, GEZIN, ZWANGERSCHAP, NEWBORN

Een investering in jezelf of de mensen die je liefhebt!
Kies een pakket op de booking & shop pagina en plan jouw eigen plekje in de online agenda. Een brochure met shootslocaties ontvang je in de bevestigingsmail. Heb jij een eigen suggestie voor een locatie, of wil je de shoot graag bij huis? Geen probleem! Dit kan je als kort berichtje toevoegen bij de boeking.

INBEGREPEN BIJ DE SHOOT

Fotobewerking

De foto’s worden met veel aandacht bewerkt in mijn stijl, zoals je kan zien in mijn portfolio. 
Ook zal ik bij de favorieten nauwkeurig iedere foto bij langs gaan en eventuele storende elementen verwijderen.

Reiskosten

In de gemeente Midden-Groningen.
Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer gevraagd.

Jouw favoriete foto's

Je ontvangt een linkje naar een online galerij (met wachtwoord). Hier kan je heel gemakkelijk jouw eigen favoriete foto’s kiezen door op een hartje te klikken. As simple as that! Ik zie automatisch welke foto’s jouw favoriet zijn en zal deze foto’s, inclusief nauwkeurige bewerking, jouw kant op sturen via WeTransfer.

Hoge resolutie bestanden zonder logo

Zodat je de foto’s ook nog kan afdrukken als je dat zou willen! Ook krijg je naast de hoge resolutie bestanden een mapje met de foto’s geoptimaliseerd voor het WEB. Deze bestanden kan je op social media delen of op je telefoon opslaan zonder dat het veel ruimte in beslag neemt!

Films

LOVE STORIES:
BRUILOFT, COUPLE, GEZIN, ZWANGERSCHAP, NEWBORN

Jullie meest bijzondere momenten, vastgelegd op bewegend beeld. Houd je verhaal in leven door een cinematische short movie. De love stories worden niet geboekt via de online agenda, maar spreken we telefonisch of via de mail met elkaar af. Na het filmen zal ik de mooiste beelden selecteren en editen tot aan een onvergetelijke video waar je voor altijd met veel plezier op kan terugkijken!

INBEGREPEN BIJ DE FILM

Editing

Nauwkeurige videobewerking in de afgesproken stijl.

Color Correction/Grading

Net als bij foto’s, worden bij video’s ook o.a. de kleuren bewerkt, zodat de beelden extra tot hun recht komen en een passend geheel vormen.

Reiskosten

In de gemeente Midden-Groningen.
Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer gevraagd.

Copyright free muziek

1 Rechtenvrije audio (muziek) track is inbegrepen.

Reportages

BRUILOFTEN, PROMOTIES, VERJAARDAGEN

Een fotoreportage is groter dan een shoot. Dit is een (deel van) een belangrijke dag die jij graag vastgelegd wil hebben.  Voor bruiloften heb ik verschillende pakketten, die je vindt op de trouwpagina.
Voor alle reportages is het natuurlijk belangrijk dat ik nog beschikbaar ben. Neem dus gerust contact op.

INBEGREPEN BIJ DE REPORTAGE

Fotobewerking

De foto’s worden met veel aandacht bewerkt in mijn stijl, zoals je kan zien in mijn portfolio. 

Reiskosten

In de gemeente Midden-Groningen.
Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer gevraagd.

Preview

Binnen 48 uur ontvang je een preview met een aantal highlights van jouw reportage. Zo heb je alvast een beeld van hoe het er uit komt te zien en kan je alvast nagenieten van deze bijzondere dag.

Album

Naast de digitale bestanden ontvang je ook een album met de highlights van jouw reportage. Bij de bruiloften zijn dit verschillende formaten bij verschillende pakketten. Bij de andere type reportages zit een 15x15cm album inbegrepen.

DE ANTWOORDEN OP

Veelgestelde Vragen

Hoe ontvang ik de foto's?

Na de fotoshoot maak ik een online galerij met de mooiste foto’s van de shoot. Hier kies je jouw eigen favorieten door op een hartje te klikken. Jouw favoriete foto’s ontvang je inclusief fotobewerking via WeTransfer (in hoge resolutie)

Wat als onze datum niet in de online agenda staat?

Door jouw shoot via de online agenda te boeken, ben jij verzekerd van een plekje!
Mocht je nou een datum (of tijdstip) hebben die niet in de online agenda staat. Stuur dan gerust even een berichtje, wellicht zijn er mogelijkheden.

Heb je kledingtips voor de foto/film shoot?

Bij mijn warme fotografie stijl komen bepaalde kleuren het beste tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan aardetinten, warme kleuren of rustige natuurlijkte tinten. Bijpassend, maar juist niet allemaal hetzelfde zorgt voor een mooi totaalplaatje! Zwierende jurken, rokken, mooie kimono’s of als het kouder is mooie gebreide truien doen het altijd goed! Voor mannen/jongens kan je denken aan een kaki kleurige broek met een mooie coltrui. Maar uiteraard is het belangrijkste dat jij je fijn voelt in wat je draagt. 

Wat als het regent op de afgesproken dag?

De dagen voór de shoot houd ik het weerbericht goed in de gaten. Mocht de weersverwachting heel erg tegen vallen, dan neem ik contact op. Samen kijken we dan naar een andere datum op korte termijn, wanneer het weer er beter uit ziet.
Bij (trouw)reportages is het handig om van te voren samen vast te kijken naar een overdekte back-up locatie.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©