Contact

Yes! Je hebt de knoop doorgehakt en gaat een shoot boeken, of hebt interesse in een shoot. Super leuk! Je bent van harte welkom in de studio, maar uiteraard zijn shoots op locatie of aan huis ook mogelijk! Alle shoots zijn op afspraak. Reserveer nu zelf jouw shoot via de online agenda! Heb je een vraag, opmerking of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier. Bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook!

Adres

Hoofdweg 88f
9621 AN Slochteren

Telefoon

Bellen/WhatsApp
0681042107

Online Agenda

Na het reserveren van jouw shoot, ontvang je na de automatische bevestiging nog een extra mail van Emily Rosalia Film & Fotografie (deze kan in de spam terecht komen). Hier in vind je o.a. de factuur. Zodra deze voldaan is, staat de shoot definitief in de agenda!

Studio

De studio bevindt zich ± 15 minuten van Groningen, en is makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid + een bushalte vlak voor de deur (Bushalte: Gerard de Vriesstraat)

Op locatie

Geïnteresseerd in een fotoshoot op locatie? Ik ken een aantal prachtige plekjes, maar natuurlijk mag jij ook je eigen voorkeur doorgeven. Liever bij huis? Geen probleem!

Contactformulier

Vragen, opmerkingen of wil je graag een afspraak maken? Stuur gerust een berichtje.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©