CONTACT

VRAGEN, OPMERKINGEN
of gewoon even hallo zeggen?

Meer informatie over een shoot, video of product ontvangen?
Vul het onderstaande formulier in 

Of stuur een e-mail naar: [email protected]

15 + 2 =

Boek jouw shoot

OP DE ‘BOOKING & SHOP’ PAGINA

Mijn locatie

SLOCHTEREN, GRONINGEN

KVK

64145549

DE ANTWOORDEN OP

Veelgestelde Vragen

Hoe ontvang ik de foto's?

Na de fotoshoot maak ik een online galerij met de mooiste foto’s van de shoot. Hier kies je jouw eigen favorieten door op een hartje te klikken. Jouw favoriete foto’s ontvang je inclusief fotobewerking via WeTransfer (in hoge resolutie)

Wat als onze datum niet in de online agenda staat?

Door jouw shoot via de online agenda te boeken, ben jij verzekerd van een plekje!
Mocht je nou een datum (of tijdstip) hebben die niet in de online agenda staat. Stuur dan gerust even een berichtje, wellicht zijn er mogelijkheden.

Heb je kledingtips voor de fotoshoot?

Bij mijn warme fotografie stijl komen bepaalde kleuren het beste tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan aardetinten, warme kleuren of rustige natuurlijkte tinten. Bijpassend, maar juist niet allemaal hetzelfde zorgt voor een mooi totaalplaatje! Zwierende jurken, rokken, mooie kimono’s of als het kouder is mooie gebreide truien doen het altijd goed! Voor mannen/jongens kan je denken aan een kaki kleurige broek met een mooie coltrui. Maar uiteraard is het belangrijkste dat jij je fijn voelt in wat je draagt. 

Wat als het regent op de afgesproken dag?

De dagen voór de shoot houd ik het weerbericht goed in de gaten. Mocht de weersverwachting heel erg tegen vallen, dan neem ik contact op. Samen kijken we dan naar een andere datum op korte termijn, wanneer het weer er beter uit ziet.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©