CONTACT

VRAGEN, OPMERKINGEN
of gewoon even hallo zeggen?

Meer informatie over een shoot ontvangen?
Vul het onderstaande formulier in

Of stuur een e-mail naar: [email protected]
*Mijn reactie op jouw bericht kan in je spambox terecht komen.

4 + 15 =

Mijn locatie

FROOMBOSCH, GRONINGEN

KVK

64145549

DE ANTWOORDEN OP

Veelgestelde Vragen

Hoe ontvang ik de foto's?

Na de fotoshoot maak ik een online galerij met de mooiste foto’s van de shoot. Hier kies je jouw eigen favorieten door op een hartje te klikken. Jouw favoriete foto’s ontvang je inclusief fotobewerking via WeTransfer (in hoge resolutie)

Wat als onze datum niet in de online agenda staat?

Door jouw shoot via de online agenda te boeken, ben jij verzekerd van een plekje!
Mocht je nou een datum (of tijdstip) hebben die niet in de online agenda staat. Stuur dan gerust even een berichtje, dan kijk ik even naar de mogelijkheden.

Welk tijdstip kunnen we het beste afspreken?

In de online agenda heb ik een aantal tijdstippen staan, waar we altijd iéts van kunnen afwijken. Wel heb ik bewust alleen plekken in de ochtend of in de avond (gouden uurtje). Dit omdat de zon overdag erg fel kan zijn en zorgt voor lelijke harde schaduwen, knijpende ogen en felle hooglichten. Voor het mooiste resultaat spreken we dus af op een moment wanneer het licht zo zacht mogelijk is. (dit geldt voor buiten shoots) voor shoots aan huis maakt het niet uit, zolang het buiten nog maar niet donker is!

Heb je kledingtips voor de fotoshoot?

Bij mijn warme fotografie stijl komen bepaalde kleuren het beste tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan aardetinten, warme kleuren of rustige natuurlijkte tinten. Bijpassend, maar juist niet allemaal hetzelfde zorgt voor een mooi totaalplaatje! Zwierende jurken, rokken, mooie kimono’s of als het kouder is mooie gebreide truien doen het altijd goed! Voor mannen/jongens kan je denken aan een kaki kleurige broek met een mooie coltrui of effen shirt. Wat ik afraad zijn kledingstukken die te strak zitten, kleding met grote opvallende logo’s of figuren, en felle kleuren omdat dit erg afleid op de foto’s. Voor vrouwen heb ik ook een client closet met jurken en kimono’s die je kosteloos mag lenen!

Wat als het regent op de afgesproken dag?

De dagen voór de shoot houd ik het weerbericht goed in de gaten. Mocht de weersverwachting heel erg tegen vallen (regen/storm/etc.) dan neem ik contact op. Samen kijken we dan naar een andere datum op korte termijn, wanneer het weer er beter uit ziet. Zo lang het droog blijft en niet te donker buiten, kan de shoot gewoon door gaan!

 

Ik ben bang dat mijn kind niet meewerkt.

I got you! Na jaren lang ervaring met fotograferen van kinderen weet ik eigenlijk zeker dat dit helemaal goed moet komen. Spelenderwijs maken we de mooiste foto’s. Vraag je kind dus vooral niet om naar “de fotograaf” te kijken, maar laat ze lekker hun ding doen. Een tip is om de kinderen niet te veel inspanning en prikkels te laten ervaren voor de shoot, maar hun energie zo veel mogelijk voor de fotoshoot bewaren.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©