UNIEKE FOTOSTUDIO IN NOORD NEDERLAND

Daglichtstudio Groningen 

Welkom bij Daglicht Studio Groningen!
Gelegen in Slochteren , slechts 15 minuten vanaf Groningen. De studio biedt een perfecte plek met veel natuurlijk licht dankzij grote ramen en een prachtige lichtinval. De organische vormen in de wand geven de studio een bijzondere uitstraling en creëren een sfeervolle achtergrond voor jouw creatieve projecten. De neutrale kleuren maken het een veelzijdige locatie.

Of je nu zelf een fotograaf bent die de studio wil huren of jezelf wil laten vastleggen, bij Daglichtstudio Groningen  vind je de ideale setting!

shoots

Voel je welkom in mijn nieuwe studio: Daglichtstudio Groningen, gevestigd in Slochteren. Hier vind je een prachtige ruimte met natuurlijk licht, grote ramen, hoge plafonds en rustgevende neutrale kleuren. Of je nu interesse hebt in een gezinsshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot, loveshoot of portretsessie, je bent van harte welkom. De studio is altijd bij jouw boeking inbegrepen!

verhuur

Ben je op zoek naar een daglichtstudio om zelf aan de slag te gaan? Dan kan je de studio huren voor een dag(deel). De studio is te boeken in slots van 2, 4 of 8 uur. Meer uren zijn los bij te boeken. Meer informatie over het huren van de studio vind je op de website van Daglichtstudio Groningen.

branding shoots

Laten we beelden creëeren die het verhaal van jouw business vertellen. Kies voor een fotoshoot die niet alleen laat zien wat je doet, maar ook de unieke sfeer van jouw onderneming weergeeft. Boek je een brandingshoot bij mij? Dan is er 1 uur studiohuur inbegrepen!

1-op-1 mentorsessies

Ben je klaar om je fotografie skills naar een hoger niveau te tillen? Verspil geen kostbare tijd aan het doorzoeken van onduidelijke informatie van verschillende bronnen. Stel al je fotografie gerelateerde vragen aan mij tijdens een 1 op 1 sessie.  Laten we samen werken aan jouw groei als fotograaf.

De studio is te vinden op Hoofdweg 88D, 9621AN in Slochteren, gehuisvest in het historische pand HW88, voorheen bekend als de G.H. Drese School. Het pand is nu een verzamelgebouw voor diverse ondernemingen. Op slechts 15 autominuten van de stad Groningen biedt de studio een ideale locatie met gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Ook is de studio goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Impressie

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©