Retourbeleid
Voor gepersonaliseerde en fysieke producten is geen retour mogelijk. Bekijk de algemene voorwaarden (te vinden in het bestelproces) om te zien wat u kunt doen bij klachten.
U heeft na annulering 14 dagen om uw niet gepersonaliseerde of fysieke product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Een product ruilen is niet mogelijk.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Bij gepersonaliseerde producten ontvangt u eerst een digitale preview, waarvan wij streven deze binnen 10 werkdagen te sturen. Na akkoord op deze preview wordt uw product in productie genomen en kunt u deze binnen 14 dagen verwachten. Voor vertraging bij de leveranciers zijn wij niet aansprakelijk.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 6,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen.
Ook kunt u uw product ophalen zonder verzendkosten. Neem van te voren contact op als u uw product wil komen ophalen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking

Onze contactgegevens zijn te vinden op de pagina “contact”

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©