Retourbeleid

door | mei 19, 2021 | Documenten | 0 Reacties

Retourbeleid
Voor gepersonaliseerde en fysieke producten is geen retour mogelijk. Bekijk de algemene voorwaarden (te vinden in het bestelproces) om te zien wat u kunt doen bij klachten.
U heeft na annulering 14 dagen om uw niet gepersonaliseerde of fysieke product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Een product ruilen is niet mogelijk.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Bij gepersonaliseerde producten ontvangt u eerst een digitale preview, waarvan wij streven deze binnen 10 werkdagen te sturen. Na akkoord op deze preview wordt uw product in productie genomen en kunt u deze binnen 14 dagen verwachten. Voor vertraging bij de leveranciers zijn wij niet aansprakelijk.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 6,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen.
Ook kunt u uw product ophalen zonder verzendkosten. Neem van te voren contact op als u uw product wil komen ophalen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking

Onze contactgegevens zijn te vinden op de pagina “contact”

You May Also Like…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi there!

Als je op zoek bent naar een foto- of videograaf die jouw verhaal op een spontane, ongedwongen en liefdevolle manier vastlegt ben je op het juiste adres. Met veel passie en liefde leg ik de belangrijkste momenten uit jouw leven vast. Van vrolijke mensen, mooie locaties, fijne styling en warm licht maakt mijn hart een sprongetje! Mijn missie? Beelden maken waar jij voor altijd met veel plezier naar terug kan kijken.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©