BEHIND THE LENS

EMILY ROSALIA

capture the beauty of every moment.

Het vastleggen van foto’s is een investering in blijvende herinneringen. Het zijn de verhalen die je deelt aan de eettafel, de momenten die je aan de muur hangt, en de kostbare herinneringen voor je dierbaren. Foto’s documenteren de mooiste periodes van je leven en bewaren die voor toekomstige generaties.

Mijn naam is Emily Rosalia, 28 jaar en met een enorme passie voor foto- en videografie. Al van jongs af aan was ik creatief bezig, en in 2012 ontdekte ik mijn liefde voor foto- en videografie. Na mijn opleiding aan het KTM in Groningen, waar ik afstudeerde als Fotograaf en AV-Specialist, startte ik in 2015 officieel met “Emily Rosalia Film & Fotografie”.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld: spontaan, ongedwongen en liefdevol. Ik geniet van het vastleggen van bruiloften, koppels, gezinnen, portretten, zwangerschap en newbornshoots. Deze momenten zijn bijzonder en verdienen het om voor altijd bewaard te blijven.

Of het nu in de natuur is, zoals tussen de heide, in het bos of op het strand tijdens het gouden uurtje, of in mijn prachtige daglichtstudio in Slochteren, ik geniet van elke shoot en het verhaal dat het met zich meebrengt. Mijn eigen ervaring als trotse mama van mijn dochter Noé heeft me nog meer doen beseffen hoe waardevol deze herinneringen zijn.

Mijn missie? Jou een herinnering geven die je voor altijd kunt koesteren. Herinneringen die je keer op keer terugbrengen naar die bijzondere momenten, omringd door degenen van wie je houdt. Laten we samen jouw unieke verhaal vastleggen.

Liefs Emily

GET TO KNOW ME

Nog een paar leuke weetjes over mij.

MOMMY

Sinds oktober 2022 ben ik trotse mama van dochter Noé. Sinds haar geboorte realiseer ik nóg meer hoe snel de tijd gaat en hoe waardevol alle momenten zijn.

LEVENSGENIETER

Ik kan enorm genieten van de kleine dingen: de zonsondergang, een kopje koffie in de ochtend, het geluid van regen op het dak als je binnen zit, op het gras liggen in de zon.

VOORDAT IK DIT WERK DEED:

Deed ik de opleiding AV-Specialist en heb ik allerlei bijbaantjes gehad, zoals pizza’s bakken. Maar sinds ik een camera had, maakte ik al foto’s en video’s van iedereen om mij heen.

OOK BEN IK DOL OP:

Mijn familie en vrienden natuurlijk. Muziek is ook iets waar ik geen dag zonder kan, maar tijdens het editen vind ik het ook fijn om naar podcasts te luisteren. 

OP MIJN WISHLIST:

Een bruiloft of shoot vastleggen op Curacao, Ibiza of (Italië april 2024 ✓) lijkt me echt te gek! Het openen van een daglichtstudio heeft altijd op mijn wishlist gestaan. Deze wens werd in februari 2024 werkelijkheid!

WARME, LIEFDEVOLLE EN ONGEDWONGEN BEELDEN

LET’S SHOOT!

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©