BEHIND THE LENS

EMILY ROSALIA

capture the beauty of every moment.

Mijn naam is Emily Rosalia, een 28 jarige krullenbol die van haar passie haar werk heeft gemaakt!
Vanaf jongs af aan vond ik het al leuk om creatief bezig te zijn.
Ik wist ook snel zeker dat ik een creatieve opleiding wilde volgen.
In 2012 heb ik de wereld van de foto- en videografie ontdekt. Na een 4 jarige opleiding op het KTM, Kunst & Multimedia in Groningen ben ik afgestudeerd voor de opleidingen Fotograaf en AV-Specialist.

In september 2015 ben ik officieel begonnen met “Emily Rosalia Film & Fotografie”. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en ontdekt wat ik het allerleukst vind om vast te leggen. Dat zijn jullie connecties en dierbare momenten.
Bruiloften, couples, gezinnen, zwangerschap en lifestyle newborn shoots, momenten die je voor altijd zou willen bewaren. Op 1 oktober 2022 ben ik trotse mama geworden van onze dochter Noé. Hierdoor realiseer ik me nóg meer hoe dierbaar het is om al deze momenten te laten vastleggen.

Van shooten tussen de heide, in het bos, op een strand, en tijdens het gouden uurtje kan ik heel blij worden! Maar ook van shoots in mijn prachtige daglichtstudio in Slochteren, waar je uiteraard ook van harte welkom bent!

Als je op zoek bent naar een foto- of videograaf die jouw verhaal op een spontane, ongedwongen en liefdevolle manier vastlegt zijn jullie op het juiste adres! Met veel passie en liefde leg ik de belangrijkste momenten uit jouw leven vast. Van vrolijke mensen, mooie locaties, fijne styling en warm licht maakt mijn hart een sprongetje! Mijn missie? Jou een herinnering geven waar je voor altijd met veel plezier naar terug kan kijken.

GET TO KNOW ME

Nog een paar leuke weetjes over mij.

MOMMY

Sinds 1 oktober 2022 ben ik trotse mama van onze dochter Noé. Sinds haar geboorte realiseer ik nóg meer hoe snel de tijd gaat en hoe waardevol alle momenten zijn.

DOL OP LEKKER ETEN:

Het avondeten kan ik de hele dag wel naar uitkijken. Langzaam gegaarde gerechten uit de slowcooker en visgerechten zijn mijn favoriet!

VOORDAT IK DIT WERK DEED:

Deed ik de opleiding AV-Specialist en heb ik allerlei bijbaantjes gehad, zoals pizza’s bakken.

OOK BEN IK DOL OP:

Mijn familie en vrienden. Muziek is ook iets waar ik geen dag zonder kan, maar tijdens het editen vind ik het ook fijn om naar podcasts te luisteren. 

OP MIJN WISHLIST:

 Een bruiloft vastleggen op Curacao, Ibiza of (Italië april 2024✓) lijkt me echt te gek! Het openen van een daglichtstudio heeft altijd op mijn wishlist gestaan. Deze wens werd in februari 2024 werkelijkheid!

MEER WETEN?

STUUR GERUST EEN BERICHTJE

Via de contactpagina

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©