Bruiloft Alain Dominika

door | sep 15, 2021 | Photography | 0 Reacties

{

bruiloft alain & dominika

” Op 20 augustus 2021 mocht in de grote dag van Alain en Dominika vastleggen. Een ontzettend leuk stel waar ik al langer contact mee had over hun bruiloft. Het lijkt altijd nog zo ver weg na het kennismakingsgesprek, maar voordat je het weet is het zo ver! De dag begon voor mij met foto’s maken bij Alain, die zich aan het klaarmaken was met zijn broers en zoontje. Daarna ben ik doorgereden naar Dominika die in hun eigen woning werd klaargemaakt tot een prachtige bruid. Voor de first look stond Alain klaar voor hun woning, en mocht Zoontje Rayen aanbellen om als eerste zijn mooie mama te zien! Hij kon eigenlijk niet wachten en spiekte al door de voordeur heen, zoals te zien op de foto’s. Alain’s reactie op zijn prachtige aanstaande vrouw was zΓ³ mooi!

Voor de shoot zijn we naar de prinsentuin in Groningen gegaan, waar ik Γ©cht het gevoel kreeg dat ze dit vaker hadden gedaan. Zo natuurlijk en mooi hoe ik dit fotogenieke stel kon vastleggen. Omdat we wat tijd over hadden zijn we nog even de grote markt in Groningen opgegaan, om gewoon lekker tussen de drukte, nog een toffe foto bij de Martini toren te maken.

De ceremonie en de rest van deze mooie dag vond plaats bij Garnwerd aan zee. Een hele mooie locatie met super vriendelijk personeel. Toen het begon te regenen hebben zij als een geoliede machine de hele ceremonie naar binnen verplaatst, voordat deze zou beginnen. En daar werd deze Γ©cht niet minder om. Hier zagen de gasten en het bruidspaar elkaar ook voor het eerst. Toen het belangrijkste moment van de dag, het ja-woord, gegeven was werd er geborreld en taart gegeten op de locatie. Ook het diner was top verzorgd en daarna kon het feestje beginnen! Het bruidspaar opende de avond met hun openingsdans waar mooie rook effecten aan waren toegevoegd, super romantisch! Het was een prachtige dag en ik ben zo blij dat ik dit voor dit lieve mooie stel heb mogen vastleggen. Heel veel geluk met elkaar lieve Alain, Dominika (en Rayen natuurlijk!)

Dit is wat het bruidspaar er van vond:

“Emily heeft een prachtige persoonlijkheid! Ze is spontaan, lief, gezellig, behulpzaam en zeer getalenteerd. We zijn ontzettend blij dat Emily onze bruiloft heeft gefotografeerd, want we hebben ontzettend mooie foto’s van haar mogen ontvangen! Ik kan er elke dag naar kijken ?”

P.s. Klik op de foto’s om ze in het groot te bekijken.

Fotografie: Emily Rosalia Film & Fotografie
Haar/Make-up: Bruidsstylist Groningen
Taart: Juffrouw Taart
Trouwlocatie: Garnwerd aan zee

You May Also Like…

Bruiloft Riccardo & Leonie (trouwfilm)

Bruiloft Riccardo & Leonie (trouwfilm)

Bruiloften vastleggen is altijd een feestje. En ook super tof dat ik deze keer weer 1 mocht vastleggen op film. De kennismaking ging deze keer iets anders dan anders. Normaal gesproken heb je al een lange tijd van te voren contact, leer je elkaar kennen en neem je...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hi there!

Als je op zoek bent naar een foto- of videograaf die jouw verhaal op een spontane, ongedwongen en liefdevolle manier vastlegt ben je op het juiste adres. Met veel passie en liefde leg ik de belangrijkste momenten uit jouw leven vast. Van vrolijke mensen, mooie locaties, fijne styling en warm licht maakt mijn hart een sprongetje! Mijn missie? Beelden maken waar jij voor altijd met veel plezier naar terug kan kijken.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie Β©