{

bruiloft gertjan & moniek

” Op 27 augustus 2021 heb ik de grote dag van Gert Jan en Moniek vast mogen leggen. En wรกt een feestje was dat.

De dag begon bij de woning van Gert Jan en Moniek, waar ik het klaarmaken van Moniek heb vastgelegd. Met veel toeters en bellen kwam Gert Jan aan bij de woning om zijn (toen nog) aanstaande vrouw te zien. Voor die tijd heb ik ook nog wat foto’s van Gert Jan gemaakt, waarna ze elkaar eindelijk als bruid en bruidegom konden bewonderen!

Toen was het tijd voor de fotoshoot, in het mooie natuurgebied van de heemtuin.

De ceremonie vond plaatsย  in de kas van de Heemtuin, waar alles in prachtige bohemian stijl was aangekleed. De rest van de dag vierden zij in hun eigen achtertuin, in een heerlijk festival sfeertje.
De decoratie, foodtrucks, een kampvuurtje met marshmellow’s, alles was compleet. Er werd lekker geknuffeld met de varkentjes, er stond een grote feesttent met een bar, er hingen foto’s van G&M door de jaren heen.

Na een uitgebreide BBQ en heerlijke taart, cupcakes en meer, kon het feest beginnen! Omdat ik voor zowel een bruidsreportage als een bruidsfilm ben geboekt, nam ik collega Kim Snip mee om deze dag op video vast te leggen, zodat ik de beelden achteraf zelf kon editen, maar de dag zelf volledig op de foto’s kon focussen. Het was een prachtige dag waar ik met veel plezier op terug kijk. Ook vind je hier onder de trailer van hun bruidsfilm.
Veel geluk gewenst aan dit lieve bruidspaar!

Fotograaf: Emily Rosalia Film & Fotografie
Video-edit: Emily Rosalia Film & Fotografie
Second shooter (video): Kim Snip
Party service: Accent Party Service
Taart & Sweets: Taartpunt Loppersum
Babs: Jullie Moment (Ria Fenneman)
Pak: De Stijlmeester

 

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ยฉ