Bruiloft Glenn & Emily

door | mrt 8, 2021 | Photography

De laatste bruiloft van 2020; Dat was de grote dag van Glenn en Emily.
Zij trouwden op 30 oktober 2020 in de gemeente Westerkwartier. De regen hebben wij ons niks van aangetrokken. Het was alsnog een prachtige dag vol met emoties.
De dag begon in Grootegast in het ouderlijk huis van mijn naamgenoot Emily. Hier maakte zij zich klaar, met het voordeel dat haar zusje kapster is en dus ook kapperssalon bij huis heeft. De familie was erg betrokken bij de voorbereidingen. Zo stond Emily’s vader de lunch te bereiden, en haar moeder samen met een vriendin van Emily de decoratie in orde te maken. Het moment dat Glenn arriveerde was zo mooi. Emily deed de deur open en hij was letterlijk sprakeloos en stond met open mond te kijken naar zijn prachtige (aanstaande) vrouw. In stijl vertrokken zij in een witte kever naar het gemeentehuis in Leek om elkaar het ja-woord te geven.
Na de ceremonie in het gemeentehuis zijn we vertrokken naar de Suikerunie in Groningen, voor de shoot van hun samen. Dit heeft het bruidspaar geregeld omdat de weersvoorspelling al aangaf dat het zou regenen, en ondanks dat het de pret van zo’n mooie dag niet mag drukken, is het dan wel fijn om in een overdekte locatie te shooten haha. Deze locatie paste erg goed bij de wensen van het bruidspaar voor een IndustriΓ«le fotolocatie. In de avond zijn we naar de stadskerk in Groningen gegaan voor de inzegening.
Het was een mooie dienst met prachtige liederen. Na deze dienst was het voor het bruidspaar Γ©cht officieel. Ik kijk met veel plezier terug naar deze mooie dag!

Lieve woorden van het bruidspaar:
“Mijn man en ik hadden Emily gevraagd of ze onze bruiloft wil fotograferen. Emily was gelijk enthousiast ? en had al heel wat leuke ideeΓ«n. Op de dag zelf had je niet eens door dat ze aanwezig was, de foto’s zijn prachtig geworden! We voelden ons erg op ons gemak bij haar. Wij raden haar echt aan om je bruiloft vast te leggen. Ga zo door topper!! ?

Bedankt lief bruidspaar! Heel veel geluk samen.

You May Also Like…

Bruiloft Alain Dominika

Bruiloft Alain Dominika

" Op 20 augustus 2021 mocht in de grote dag van Alain en Dominika vastleggen. Een ontzettend leuk stel waar ik al langer contact mee had over hun bruiloft. Het lijkt altijd nog zo ver weg na het kennismakingsgesprek, maar voordat je het weet is het zo ver! De dag...

Bruiloft Riccardo & Leonie (trouwfilm)

Bruiloft Riccardo & Leonie (trouwfilm)

Bruiloften vastleggen is altijd een feestje. En ook super tof dat ik deze keer weer 1 mocht vastleggen op film. De kennismaking ging deze keer iets anders dan anders. Normaal gesproken heb je al een lange tijd van te voren contact, leer je elkaar kennen en neem je...

0 reacties

Hi there!

Als je op zoek bent naar een foto- of videograaf die jouw verhaal op een spontane, ongedwongen en liefdevolle manier vastlegt ben je op het juiste adres. Met veel passie en liefde leg ik de belangrijkste momenten uit jouw leven vast. Van vrolijke mensen, mooie locaties, fijne styling en warm licht maakt mijn hart een sprongetje! Mijn missie? Beelden maken waar jij voor altijd met veel plezier naar terug kan kijken.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie Β©