De laatste bruiloft van 2020; Dat was de grote dag van Glenn en Emily.
Zij trouwden op 30 oktober 2020 in de gemeente Westerkwartier. De regen hebben wij ons niks van aangetrokken. Het was alsnog een prachtige dag vol met emoties.
De dag begon in Grootegast in het ouderlijk huis van mijn naamgenoot Emily. Hier maakte zij zich klaar, met het voordeel dat haar zusje kapster is en dus ook kapperssalon bij huis heeft. De familie was erg betrokken bij de voorbereidingen. Zo stond Emily’s vader de lunch te bereiden, en haar moeder samen met een vriendin van Emily de decoratie in orde te maken. Het moment dat Glenn arriveerde was zo mooi. Emily deed de deur open en hij was letterlijk sprakeloos en stond met open mond te kijken naar zijn prachtige (aanstaande) vrouw. In stijl vertrokken zij in een witte kever naar het gemeentehuis in Leek om elkaar het ja-woord te geven.
Na de ceremonie in het gemeentehuis zijn we vertrokken naar de Suikerunie in Groningen, voor de shoot van hun samen. Dit heeft het bruidspaar geregeld omdat de weersvoorspelling al aangaf dat het zou regenen, en ondanks dat het de pret van zo’n mooie dag niet mag drukken, is het dan wel fijn om in een overdekte locatie te shooten haha. Deze locatie paste erg goed bij de wensen van het bruidspaar voor een Industriële fotolocatie. In de avond zijn we naar de stadskerk in Groningen gegaan voor de inzegening.
Het was een mooie dienst met prachtige liederen. Na deze dienst was het voor het bruidspaar écht officieel. Ik kijk met veel plezier terug naar deze mooie dag!

Lieve woorden van het bruidspaar:
“Mijn man en ik hadden Emily gevraagd of ze onze bruiloft wil fotograferen. Emily was gelijk enthousiast 😁 en had al heel wat leuke ideeën. Op de dag zelf had je niet eens door dat ze aanwezig was, de foto’s zijn prachtig geworden! We voelden ons erg op ons gemak bij haar. Wij raden haar echt aan om je bruiloft vast te leggen. Ga zo door topper!! 😃

Bedankt lief bruidspaar! Heel veel geluk samen.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©