{

bruiloft job menke

Op 3 september was het de grote dag van Job  en Menke. Dit was een heerlijke zonnige dag die plaatsvond op de mooie locatie Boerderij Hermans Dijkstra. Menke maakte zich klaar bij hun eigen woning en Job bij de woning van zijn ouders. Job kwam zijn prachtige bruid ophalen bij hun woning en  toen was het tijd voor de fotoshoot in Midwolda. In tussentijd verzamelden de gasten zich op de trouwlocatie om het bruidspaar eindelijk te kunnen bewonderen. Op deze prachtige locatie in een heerlijk zonnetje vond deze ceremonie plaats. Het was een hele fijne vrolijke sfeer. Na de ceremonie was het tijd voor taart en een borrel en brak de avond aan. Na een heerlijk diner was het nog tijd voor een mooi feestje in de boerderij. Het was een hartstikke leuke bruiloft en ook het bruidspaar liet deze lieve woorden nog voor mij achter:

We hadden de keuze gemaakt om twee hobby- fotografen in te huren om onze bruiloft vast te leggen maar toen wij als gast op een bruiloft van vrienden, Emily haar werk zagen doen waren we in één keer verliefd. Haar persoonlijkheid viel ons meteen al in positieve zin op. Ze was heel open, enthousiast, toegankelijk, sprankelend, energiek en vriendelijk. En toen we de eerste foto’s van het bruidspaar zagen, wisten we zeker dat wij Emily als onze huwelijksfotograaf wilden.

De foto’s waren zo mooi. Emily schiet niet alleen een plaatje. Ze vertelt een verhaal. Ze weet emoties vast te leggen en de sfeer van het moment te vangen. Dat dit de beste keuze was die wij konden maken, werd bevestigd tijdens onze droomdag. Het worden gefotografeerd door Emily voelde geen moment opgelaten. Het voelde heel natuurlijk, de sfeer was ongedwongen en het was ook nog eens heel gezellig. We hebben veel gelachen en Emily maakt gebruik van handige trucjes om de meest mooi, spontane foto’s te krijgen. Emily bruist van de energie en weet de leukste, mooiste, grappigste, gekste, origineelste en romantische ‘’poses’’ te bedenken om zo de dag op een unieke manier vast te leggen in de meest waardevolle foto’s die je je als bruidspaar kunt wensen. We hadden vanaf moment één vertrouwen in Emily en dat vertrouwen was meer dan terecht. De dag na onze bruiloft kregen we al een preview. We waren overdonderd door deze snelheid en droomden weg bij de prachtige foto’s. Toen we de bestanden aan het downloaden waren, zeiden we tegen elkaar dat we de foto’s even voor ons zelf wilden houden maar vijf minuten na het bewonderen van de foto’s riepen we tegelijk dat we echt niet konden wachten om er een aantal te delen met familie & vrienden. Ook zij zijn het met ons eens dat alle foto’s een prachtige weerspiegeling zijn van onze grote dag. Ze brengen je terug naar het moment. En nu een aantal weken later hebben we alle foto’s mogen ontvangen en zijn we nog meer ondersteboven van het resultaat. Wat Emily levert is bijna kunst, het is het verhaal van onze dag waarin emoties in gevangen zijn en waar we de sfeer voelen die we op onze bruiloft voelden.
We gaan nog heel vaak met een grote glimlach en vlinders in onze buik daar onze prachtige, waardevolle foto’s kijken.
– Menke & Job

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©