{

Bruiloft Patrick & Charessa

Op 25 juli 2021 stapten Patrick en Charessa in het huwelijksbootje. Bij de kennismaking werd ik al enthousiast over hun grote dag. Ze hadden namelijk een festival bruiloft. Wat dat inhoudt? Een heerlijke relaxte sfeer, foodtrucks en kraampjes voor drankjes, koffie, ijsjes en een uitgebreide BBQ. De dag begon bij Charessa, die klaar werd gemaakt bij haar schoonmoeder thuis. Patrick was met de mannen in hun eigen huis, wat op 5 minuutjes afstand was. Hierdoor kon ik bij beide wat getting ready shots maken voór het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Patrick kwam Charessa ophalen in een super gave Cadillac. Voor de fotoshoot was een back-up locatie geregeld voor als het zou regenen. Dat was deze prachtige industriële fabriek “De Toekomst”. Ondanks dat het prachtig weer was, zijn we toch naar deze locatie gegaan en wat ben ik daar blij mee. Met een prachtige lichtinval door de grote ramen hebben we hier heerlijk kunnen shooten. Ook stond er buiten (toevallig) een oude bus die helemaal paste bij het bruidspaar! Ook hebben we nog een aantal foto’s gemaakt bij ‘t Nije Hemelriekje. Vanaf de laatste shootlocatie waren we binnen 5 minuten op de locatie waar het ging gebeuren: De bruiloft zelf! Dit was bij De Kruimel in Gasselte. Een super mooie en fijne plek met genoeg fotogenieke hoekjes. Hieronder zie je een impressie van deze prachtige dag! Klik op de foto’s om ze groter te zien.
Van harte gefeliciteerd Patrick en Charessa! Ben jij ook op zoek naar een bruidsfotograaf of wil je graag een berichtje sturen over jullie grote dag? Neem dan contact op via het trouwen-contact formulier! Te vinden op de pagina “Tarieven” 

Dit is wat het bruidspaar er van vond:

“Emily heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd.
De foto’s zijn super mooi geworden en Emily heeft alle momenten van de dag vast weten te leggen, waardoor je naar het kijken van alle foto’s weer helemaal in de sfeer van de bruiloft bent.
Emily is erg professioneel en goed in haar werk en denkt met je mee. Ook houdt ze je goed op de hoogte van alles zowel voor de bruiloft als er na.
Van onze gasten van onze bruiloft kregen wij ook veel complimenten. Zo kregen wij regelmatig te horen dat wij zo leuke en spontane fotograaf hadden.
Wij vinden Emily super goed in haar werk, maar daarnaast ook erg aardig en spontaan. Wij hebben ons erg op ons gemak gevoelt & vonden het gezellig dat jij bij onze prachtige dag aanwezig was.
Nogmaals super bedankt voor alles !
Liefs Patrick & Charessa”
close

BROCHURE
Bruidsfotografie

Download hier de brochure met meer informatie over bruiloften, mijn werkwijze, tarieven en ervaringen van bruidsparen die je voor gingen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©