Afgelopen zomer heb ik weer verschillende bruiloften mogen vastleggen. Terwijl ik net de laatste bruiloft bewerking heb afgerond, bedenk ik net dat ik ook nog een blog over de bruiloft daarvoor moet schrijven. Dat was de mooie bruiloft van Reuansy & Suvienca.
Vorig jaar hebben we (het bruidsstel en ik) elkaar ontmoet, met de vraag “Zijn we toevallig familie?” Aangezien onze achternaam niet zo vaak voor komt in de omgeving. Eerder dit jaar heb ik een super leuke verlovingsshoot met ze mogen doen, en nu zijn ze Meneer en Mevrouw Rosalia! ? Wat is het toch snel gegaan, en wat heb ik genoten van de prachtige bruiloft! Reuansy & Suviรซnca, ik wens jullie heel veel geluk samen!
Bekijk hieronder (een deel van) de foto’s van de bruiloft van dit mooie koppel!

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ยฉ