Op een dag kreeg ik een telefoontje van Richard. Richard ging trouwen met zijn grote liefde Kimberly, en was geïnteresseerd in een bruidsreportage. Na het feliciteren met de trouwplannen, is het eerste wat ik altijd vraag de trouwdatum. En wat bleek.. deze datum was ik al geboekt.. dus kon ik dit helaas niet voor ze doen. Tot dat ik een paar weken later terug werd gebeld.

De trouwdatum was gewijzigd (naar voren), dus kreeg ik direct de vraag of ik die dag wel beschikbaar was, en je raadt het al… Yes! Ik kon er tóch bij zijn om dit voor ze vast te leggen. Het duurde niet heel erg lang meer tot de trouwdatum, maar toch konden we samen gelukkig nog de tijd vinden om nog af te spreken van te voren.

We hebben gezellig gekletst en namen de planning/de wensen door. Het was een leuk gesprek en ik kreeg een goed beeld van hoe Richard en Kimberly samen zijn. Letterlijk elkaars liefde én beste vriend. Dit onder andere omdat ze elkaar al bijna hun hele leven kennen, waarvan de afgelopen 4 jaar als elkaars partner. Wat mooi om te zien dat ze na elkaar zo lang te kennen, ook echt bij elkaar terecht komen!

Richard en Kimberly trouwden op 03-03-2020, waar ze al moesten lachen tijdens het gesprek, want 3 blijkt gewoon een bijzonder getal te zijn die ze overal weer terug zien. Verjaardagen, tijdstippen.. bijna alles had wel iets met de 3 te maken.. dus zo ook de bruiloft!

Het fotograferen begon voor mij voordat Kimberly opgehaald werd door Richard bij hun eigen huis. Daar kon ik dus nog wat ‘getting ready’ foto’s maken. Kimberly trouwde in het zwart i.p.v. het “traditionele” wit. Richard droeg een blauw pak met de trouwdatum erin geborduurd.

Richard en Kimberly gaven elkaar het ja-woord in het gemeentehuis van Muntendam.
Daarna zijn we nog gezellig koffie gaan drinken en ben ik met het kersverse bruidspaar naar de heemtuin gegaan om nog lekker met hun twee te kunnen shooten. Het was een hele fijne relaxte trouwdag met heél veel geluk met het weer!

Bekijk hieronder een kleine impressie van de bruiloft van Richard en Kimberly.
Op de deze dag wist ik dat natuurlijk nog niet, maar dit is voorlopig even de laatste bruiloft i.v.m. de huidige situatie rondom het virus. Ik hoop dus ook dat ik snel weer veel bruidsparen gelukkig mag maken met een mooie herinnering!

 

 

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©