Toen ik een berichtje kreeg van Anne en Marnix voor kennismakingsgesprek, werd ik al helemaal happy!
Een nieuw bruidspaar die hun grote dag wil laten vastleggen. Het blijft een eer.
Tijdens de kennismaking zag ik al een vrolijk, energiek en enthousiast stel dat straalde wanneer het over de bruiloft ging.
Ze zagen al helemaal voor zich hoe de bruiloft zal worden: Een bohemian beach wedding op Terschelling.
Dat is iets waar je hart als fotograaf natuurlijk wat sneller van gaat kloppen. Ik wilde altijd al een bruiloft op 1 van de waddeneilanden vast leggen en nu ging het eindelijk gebeuren!
En dat ook nog eens van een prachtig stel; van binnen en van buiten.

De dag begon vroeg in de ochtend. Samen met collega (videograaf) Ben Schoots reisde ik met de boot naar Terschelling.
Het klaarmaken werd gedaan in het huisje waar Marnix, Anne en de familie verbleven.
Onder het genot van een wijntje, vriendinnen en familie werd Anne helemaal ready gemaakt voor de grote dag.

Marnix maakte zich klaar op de verdieping daar onder. De duinen lagen op een steenworp afstand van het huisje,
dus besloten we de “getting-ready” foto’s van Marnix daar te maken. Ook het mooie moment dat ze elkaar voor het eerst zagen vond hier plaats. Na een paar tranen van geluk, en een dansje in de duinen was de glimlach niet meer van hun gezicht af te krijgen!

Voór de ceremonie zijn we op pad geweest om foto’s te maken. Aan mooie plekjes komt het eiland niks te kort! We maakten foto’s op verschillende plekken zoals de duinen, de haven en bij de zee. We hadden veel plezier tijdens de shoot, wat er voor zorgde dat de tijd super snel voorbij ging. We moésten wel weer terug, want de ceremonie zou bijna beginnen.

Aangekomen bij de zee zag ik de plaats van de ceremonie voor het eerst, en het was alles wat Marnix en Anne hebben omschreven. Prachtige details, schelpen, bloemen en noem het maar op. Overal was aan gedacht!
Er werden mooie verhalen en gedichten voorgelezen, lieve woorden gedeeld, de geloftes werden gedaan en toen was het tijd voor het ja-woord.
Ondanks alle emoties, was er zéker nog plaats voor humor. Marnix riep al: “Ja!” voordat de vraag gesteld was. Het was een prachtige ceremonie.

Na afloop van de ceremonie werden de groepsfoto’s en familie foto’s gemaakt en kon iedereen het bruidspaar feliciteren. Vervolgens verplaatste iedereen naar het naastliggende “Heartbreak Hotel”, waar de taart werd aangesneden en werd geproost. Wat erg fijn was was dat Marnix en Anne ons niet behandelden als de “foto- en videograaf” maar echt als 1 van hun gasten. We kwamen niks te kort. Na het aansnijden van de taart, proosten en het diner zijn Ben en ik weer vertrokken.

Zelfs hier was het avontuur nog niet voorbij, want we werden opgehaald met een super luxe privé watertaxi!  Alleen dát is al weer een hele ervaring, helemaal toen de schipper ons zelf stukjes liet varen. Dat was toch wel een hele leuke afsluiter van zo’n fantastische dag.

Marnix en Anne: Bedankt dat ik jullie droombruiloft mocht vastleggen, ik wens jullie veel liefde en geluk toe.

Bekijk hieronder een aantal foto’s en de trouwfilm van de droombruiloft van Marnix en Anne.
Benieuwd naar meer bruiloften? Bekijk ze in de portfolio!

Fotografie: Emily Rosalia Film & Fotografie
Video: Ben Schoots | Video-edit: Emily Rosalia

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©