Dat was ‘m dan, het trouwseizoen van 2023. Ik heb dit jaar weer zo veel prachtige bruiloften mogen vastleggen. Veel hiervan zien jullie voorbij komen op mijn social media. Het vastleggen en bewerken neemt natuurlijk veel tijd in beslag en daarnaast gaan de reguliere shoots en het gezinsleven ook gewoon door. Hierdoor kan ik natuurlijk niet over elke bruiloft een blog schrijven. Alle bruiloften die ik mag vastleggen zijn ontzettend mooi, allemaal op hun eigen manier. Maar deze bruiloft was zó uniek, dat ik hier wel een blog over moést schrijven. Ik heb het over de bruiloft van Timon & Daphne. Getrouwd op 8 september 2023.

Zij trouwden namelijk als allereerste bruidspaar op de bosstage van het Paradigm terrein, gevestigd op het Suikerunie terrein. Mensen uit Groningen die van een goed feestje houden, weten natuurlijk welke locatie dit is! Je zal er misschien niet als eerste aan denken bij het zoeken van je trouwlocatie, maar dit bruidspaar heeft laten zien hoe enorm gaaf deze locatie is om je grote dag te vieren. Het was een echte festival wedding met festivalbandjes voor de gasten,  foodtrucks, prachtige decoratie.. en zo kan ik nog wel even door gaan. Echt overal is aan gedacht!

Ik vind het zo mooi om te zien hoe ze het helemaal op hun eigen manier hebben ingericht. Lekker samen klaarmaken voór de ceremonie. Een super mooie ceremonie met lieve woorden en humor. Complimenten meisjes die rondliepen en lieve complimentjes op kaartjes schreven en uitdeelden. Pizza, nacho’s, churro’s, en lekkere (ijs)koffie. En als afsluiter van deze geweldige dag een feestje met een super tof optreden van WatAans als verrassing voor de gasten.

Dit was echt een waanzinnige bruiloft! Neem vooral een kijkje naar de foto’s want die spreken voor zich.

Ben jij nog op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag? Neem dan een kijkje op de trouwpagina of stuur mij gerust een berichtje!

Liefs Emily Rosalia 
www.emilyrosalia.nl

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©