{

Bruiloft in zuid-belgië

Tot nu toe heb ik op veel verschillende plaatsen prachtige bruiloften mogen vastleggen. Maar deze nieuwe plaats mocht ik in 2021 ook aan het lijstje toevoegen: “Ave-et-Auffe in Zuid-België”. En dat terwijl het bruidspaar zelf, net als ik, uit noord Nederland komt. Het ging om de bruiloft van Sam en Anna. Of bruiloften, kan ik beter zeggen. Zij trouwden namelijk in 2 keer. 1 keer in het gemeentehuis in Zuidhorn en 1 keer op Camping Le Roptai, waar zij elkaar ontmoet hebben. En ik mocht er beide dagen bij zijn! In Nederland was er een mooie dienst in het gemeentehuis, waarna ze met vrienden en familie lekker zijn gaan lunchen in Zuidhorn. Deze eerste trouwdag werd afgesloten met een fotoshoot op het Wad in Lauwersoog, een bijzondere plek voor het bruidspaar.

Voor de tweede trouwdag heb ik een mooi eindje afgelegd. Zo’n 1000km retour. De omgeving was prachtig en ook toen ik arriveerde op de camping keek ik mijn ogen uit. Alles zag er prachtig uit en er hing een echte festival sfeer. De camping is van de familie van Sam en de plek waar Sam en Anna elkaar hebben ontmoet. Voor hun dus een hele bijzondere plek om deze mooie dag te kunnen vieren. Er waren veel leuke verrassingen, lekker eten en er werd opgetreden. Feestend ging de avond over in de nacht en zocht ik mijn huisje voor die nacht op. Voor mij was het natuurlijk niet te doen om dezelfde dag weer terug te rijden, dus overnachtte ik in een té schattig huisje in de bosrijke omgeving. Het was een geweldige ervaring en een fantastische bruiloft, die ik voor geen goud had willen missen. Bedankt lieve Anna en Sam. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ©