{

Bruiloft Riccardo & Leonie (trouwfilm)

Bruiloften vastleggen is altijd een feestje. En ook super tof dat ik deze keer weer 1 mocht vastleggen op film. De kennismaking ging deze keer iets anders dan anders. Normaal gesproken heb je al een lange tijd van te voren contact, leer je elkaar kennen en neem je alle wensen door. Deze keer was het anders. Ik kreeg een last minute berichtje via Instagram van hun fotografe Laura.
Riccardo & Leonie trouwden op 16-07-2021, maar hun videograaf was ziek. Oh nee! Gelukkig was ik nog beschikbaar! We belden dus de dag van te voren, en gelukkig was er zelfs via de telefoon direct al een klik. Ook de dag zelf was ontzettend leuk. Het was een super gezellig leuk stel en een prachtige bruiloft. Voordat ik iets had verstuurd kreeg ik al complimentjes met hoe fijn ze het vonden dat ik er bij was. Na het sturen van de trailer en de volledige trouwfilm kreeg ik de super lieve reacties:
” Waauw we hebben gekeken, prachtig! We kregen helemaal kippenvel en tranen in onze ogen. Wij hebben genoten van de trouw film! Het is prachtig om de dag zo te kunnen herbeleven dankzij jou! Onwijs bedankt. Ik zou je aan iedereen aanbevelen” En dat is toch waar je het voor doet? Bekijk hieronder de trailer en de volledige versie van de trouwfilm van deze prachtige dag!

De trailer

de volledige trouwfilm

Copyrighted Image Emily Rosalia Film & Fotografie ยฉ